I vores samtaler kan jeg støtte dig i at:

  • Gå på opdagelse i dine følelser og reaktioner
  • Lære at forstå din stress, angst, uro, eller andre lidelser så dit ubehag fjernes eller bliver nemmere at leve med
  • Finde ind til dig selv og dine behov
  • Lære at skabe ro i dit hoved og i tankemylder
  • Lære dine dybeste værdier at kende
  • Få forståelse for og skabe mening med de udfordringer du har og står overfor
  • Lære at have medfølelse med dig selv
  • Styrke dit selvværd og få en øget selvtillid
  • Øge din kropsforbindelse og lære at berolige dit nervesystem
  • Mærke hvordan det føles, når du er på rette vej, så du trygt kan fortsætte din udviklingsrejse på egen hånd, når du er klar.

I terapi kan du tale om de allersværeste ting i livet. Der er ikke noget der er for stort eller småt til terapi. Og der er ikke noget der er forkert eller for mærkeligt at bringe op. Uanset hvad du kommer med, vil jeg skabe en fortrolig og styrkende ramme omkring samtalen og hjælpe dig omsorgsfuldt og nænsomt på vej.

Jeg ved, at et menneskeliv er komplekst, og at du har dine grunde til at føle, tænke og reagere, som du gør. Ofte kan processen med at fortælle, hvordan du har det, være forløsende i sig selv. Som terapeut er det min opgave at støtte dig og holde samtalen i et konstruktivt og givende spor. Det er min ambition at du efter hver samtale vil opleve mere klarhed og ro – så du kan fortsætte rejsen på egen hånd, når du er klar.

Selvomsorg giver ro i sindet

Når vi finder modet til at holde mere af os selv – helt oprigtigt – så kommer vi i kontakt med vores inderste ressourcer. I den terapeutiske proces hjælper jeg dig med at lære, hvordan du kan støtte dig selv, når tingene er svære. Ved at vide, hvordan du kan regulere dit nervesystem, får du nemmere adgang til ro i både krop og sind. Du vil kunne opleve, at dine symptomer aftager, uanset om du kæmper med uro, ængstelse, stress, lavt selvværd, skam eller er belastet af anden bekymring eller ubalance.

Alle mennesker oplever rigtig svære perioder en gang imellem. Det er vigtigt at huske på, at det er helt normalt. Indimellem kan det ske, at vi oplever særligt stort ubehag, fx i form af smerter, søvnløshed og tristhed. Vrede, irritation og modløshed. Hjertebanken og rastløshed. Glemsomhed, og måske øget behov for stimulanser.

Det er alt sammen signaler fra vores krop. Nogle gange lykkes det os at stoppe op, lytte og svare i tide. Andre gange gør det ikke. Hvis belastningen varer ved, kan det belaste vores krop og sind, relationer og arbejdsliv.

Uanset hvad der fylder, kan jeg hjælpe dig med at lære at bruge kroppens signaler som invitationer til selvomsorg. Når vi møder os selv med omsorg, kan vi bedre være med det svære og lettere finde vej til et liv med mere glæde, ro, heling og balance.

Samtaleforløbet

Et samtaleforløb varierer i længde og antal samtaler, alt efter behov og kompleksitet. Hvis problemstillingen er akut eller kompleks, er det vigtigt at der ikke går for lang tid imellem de første samtaler. Alt efter kompleksitet, vil en uge mellem første og anden samtale ofte være tilrådeligt. Herefter vurderer vi behovet sammen. Hvis problemstillingen er mindre kompleks kan en til to samtaler om måneden i begyndelsen være et godt udgangspunkt for et givende forløb, da sindet automatisk kommer i proces med de emner terapien åbner mellem sessionerne.

Tillid

Vi ved fra forskningen, at tilliden og kontakten mellem psykolog og klient er mere vigtig for terapiens effekt, end hvilken metode der bruges. Derfor skal det føles godt når vi sidder over for hinanden. Jeg tilbyder altid en uforpligtende telefonisk snak, inden vi laver en aftale, så du har mulighed for at mærke, om du føler dig tilpas og tryg ved mig.

Jeg har skrevet lidt mere om min baggrund som psykolog her
Du kan finde mine øvrige kontaktoplysninger her. Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.